2021. november 29., hétfő

Halhatatlan novellák rövid leírás...




 Kedves Mindenki! 

Ígértem a rövidesen megjelenő novellás kötetemhez egy rövid leírást. Nem is olyan egyszerű ezt kivitelezni, anélkül, hogy pontos infókat árulnék el poénokat lelövöldözve, de azt azért megsúgom, hogy akik olvasták és élvezték a blogon megosztott sztorikat, azok semmiképpen nem csalódnak, ha megveszik a kötetet. A 144 oldalnyi itt- ott hátborzongatóra sikerült, nem éppen könnyű olvasmány, tartalmazza a Három boszorkány halála c. művet, valamint a Vér és szerelem és az Alfaszellem I-II. is, de emellett további 4 hosszabb történetet is, amelyek közül az egyik szintén két részre osztódik a jobb megértés érdekében. Ezekben a történetekben nem csak halhatatlanok szerepelnek, sőt megesik, hogy maguk a főszereplők is halandók, mégis a cselekmény valamilyen formában kapcsolódik a természetfelettihez. Amint azt a kötet elején is feltüntetem és innen sem maradhat el a figyelmeztetés: 

Így mindenki ennek tudatában vegye a kezébe a könyvecskét és ha ajándékba szánjuk se feledkezzünk meg, hogy a 16. életévét betöltött fiúk és lányok (leginkább lányok) a célközönség.

Az e-könyv kedvelőknek jó hír, hogy úgy tűnik nem csak nyomtatott formában, de pdf fájlként is elérhető lesz a novellás kötet, méghozzá a google play könyvek áruházában. (ennek pontos árát még nem tudom megmondani)

 A nyomtatott forma decemberben vehető majd kézbe és ideális karácsonyi ajándék lesz a stílus kedvelőinek. A kötet ára 2300 Ft , mely tartalmazza az áfát is! :) A novella gyűjtemény rendelése egyelőre csak nálam lehetséges, bármelyik platformon keresztül, üzenetben (facebook, instragram, twitter), természetesen az ország egész területére. Kérhető dedikáltan, és,vagy személyes üzenettel,de nyereményjátékokkal is készülök majd a megrendelőknek, követőknek, amelyeknek részletei az aktualitás alkalmával megosztásra kerülnek. 

Remélem, hogy azok, akik eddig örömmel olvasták műveimet, most ennek a kötetnek a megvásárlásával támogatják írói munkásságomat! 
Hamarosan jövök az e- book részletekkel és a kötet megjelenését követően rövid reklámmal! 
További felmerülő kérdéseitekkel keressetek bátran! :)

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése